Farma Los Angeles je zkušebním produktem skupiny kolem bývalého profesora agronomie Sigfreda Corada. Jedinou odrůdou na této farmě je Pacamara a proto se zde studenti programu Renacer mohou učit, jak se k této odrůdě chovat a také, jak ji ideálně zpracovávat. Poznatky jsou nejen přenášeny na farmy v širokém okolí, ale také pomáhají postupně vylepšovat vlastní produkci. Procházky touto farmou jsou fascinující i díky tomu, jak se myslí na spojení s přírodou. Samozřejmostí je tedy nízká hustota kávovníků, spousta stínících stromů, žádné používání pesticidů či jiné chemie a také pouze organické hnojivo. Při sběru se dbá na selekci pouze těch nejzralejších třešní a pečlivé třídění. Poté se káva suší 4 týdny na tzv. afrických postelích, přičemž se obrací každou hodinu, aby byla rovnoměrně usušena a nehrozil žádný defekt.