Naše káva

Připravujeme pro Vás exkluzivní výběr té nejlepší jednodruhové výběrové kávy ze zemí jako jsou Brazílie, Kolumbie, Guatemala, Etiopie nebo Rwanda. V nabídce máme vždy více druhů káv dle aktuální sklizně a je jen na Vás, jakou zvolíte.

Ať už jste našli tu pravou, nebo máte chuť experimentovat, Inbox Coffee se Vám nikdy neomrzí.

 


Rwanda

Květnatá a citrusově šťavnatá káva z promývací stanice Horizon. Je výborná na filtru, ale vychutnáte si ji také na aeropressu nebo frenchpressu.

Sladkost
Hořkost
Kyselost
Tělo kávy
Intenzita
Honduras

Za kvalitou této vzrušující nové kávy stojí Igork Chavez, který se nebojí experimentovat. Její sladká chuť karamelu a povidel potěší každého milovníka espressa, ale hodí se i k přípravě moka.

Sladkost
Hořkost
Kyselost
Tělo kávy
Intenzita
Peru

Tato káva odrůdy Yellow Caturra nejvíce chuťově vystihuje oblast severního Peru. Můžete si ji připravit jak na espressu tak na filtru.

Sladkost
Hořkost
Kyselost
Tělo kávy
Intenzita
El Salvador

Intenzivní ovocná káva odrůdy Pacamara. Její sladké tóny potěší vaše chuťové pohárky díky naturálnímu zpracování. Skvěle se hodí na espresso, filtr i moka.

Sladkost
Hořkost
Kyselost
Tělo kávy
Intenzita
Kolumbie

Bohatá a intenzivní, s dochutí karamelu. Tato výborná plná káva Ivana Rojase z farmy Buena Vista je vhodná především na espresso, ale skvěle si ji vychutnáte také na filtru nebo aeropressu.

 

Sladkost
Hořkost
Kyselost
Tělo kávy
Intenzita
Etiopie

Dostupná v druhé půlce prosince: Jemná káva z jedné z nejznámějších etiopských oblastí, plná květinové vůně s chutí po vanilce, mléčné čokoládě a borůvkách. Její rafinované tóny nejlépe vyniknou na filtru.

Sladkost
Hořkost
Kyselost
Tělo kávy
Intenzita
Rwanda

Sametová, s tóny ostružin a čokolády. Tato lahodná káva pochází z oblasti Nyamasheke, z kooperativy Birembo. Svým uhlazeným tělem se hodí především na přípravu filtrované kávy a espressa.

 

Sladkost
Hořkost
Kyselost
Tělo kávy
Intenzita
Termín uzavření nejbližšího objednávkového cyklu: středa 06. listopad. Naši kávu pro vás budeme pražit následující úterý a odesílat ve středu ráno.